havadurum

Bozcaadaspor transferi bitirdi!

953

 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Bigaspor ile birlikte Çanakkale’yi temsil edecek Bozcaadaspor, bugüne dek hiçbir kulübün yapamadığını gerçekleştirdi. Kulüp Değiştirme Dönemi’nin başlangıcında iç ve dış transfer çalışmalarını tamamlayarak, kadrosunu elit futbolcularla takviye etti. Başkan Osman Ataol Gazetemiz OLAY’ın Spor Servisine yaptığı açıklamada şunları kaydetti. 

“Olumlu transferler yapmak bir kulübün geleceğidir. Transferde geç kalmak olmaz. O nedenle sezon ortasında ve sonunda öncelikli olarak iç transferi bitirdik. Ardından Antrenörümüz İbrahim Kutver ile durum değerlendirmesi yaparak, dış transfere yöneldik. Takımımızda görmek istediğimiz futbolcuları birer birer renklerimize bağladık. Yani transfer çalışmalarına nokta koyduk. Takımımız şu andan itibaren sezon açılışına hazır.”
Sezon başı kamp çalışmalarının Ağustos 2019 ayı başında muhtemelen Bayramiç’te yapılacağını belirten Başkan Osman Ataol “Ses getiren bir ekip olmak istiyoruz. Bozcaadalılar takımları ile gurur duyacaklar. Yeni sezonda mücadele vereceğimiz BAL’da zirve hedefli olacağız.” dedi. Başkan Osman Ataol transfer ettikleri oyuncuların isimlerini vermekten kaçınarak, dış transferde kanat oyuncusu, stoper, forvet ve orta saha mevkileri için nokta transferler gerçekleştirdiklerini ifade etti. 
Yusuf Sonkurt
Paylaş