Bozcaadaspor testten geçti

Yeni sezonun ilk özel maçında İstanbul ekibi Marufspor`la karşılaşan Siyah-Beyazlı takım sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı

1376
BAL takımları lig provalarına başladı. 2013-2014 sezonunda Çanakkale futbolunu Yeni Çanspor`la birlikte Bölgesel Amatör Ligin 14 takımlı 11. grubunda temsil edecek Bozcaadaspor ilk hazırlık maçında İstanbul`un Çankırı Marufspor takımıyla 2-2 berabere kaldı. Mahmudiye sahasında oynanan özel maçın ilk yarısına ideale yakın kadrosu ile çıkan Antrenör Fadıl Kurt yönetimindeki Bozcaadaspor İlyas Arslan ve Caner`in kaydettiği gollerle devreyi 2-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına yedek ağırlıklı değişik bir kadro ile çıkan Bozcaadaspor ilk yarıdaki etkili oyununu sergileyemedi. Kalesinde art arda gördüğü 2 golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.
Bozcaadaspor Antrenörü Fadıl Kurt 28 Ağustos 2013 çarşamba günü (Yarın) saat 17.00`de Barbaros tesislerinde Çanakkale Dardanelspor`la özel maçta karşılaşacaklarını, bu müsabakanın kendileri için ciddi bir prova olacağını söyledi.
Paylaş