havadurum

Bozcaadaspor Bolu'ya taşınıyor!

600

 Geçen yılı art arda elde ettiği galibiyetlerle Çanakkale Şampiyonu olarak tamamlayan Bozcaadaspor yeni sezonda katılacağı BAL liginde başarılı olabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Transfer dönemni iyi değerlendiren Bozcaadaspor Teknik heyeti ve yönetimi, ihtiyaç duyduğu mevkilere yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Gerçekleşen iç ve dış transferlerle kadrosu takviye eden Bozcaadaspor 2019-2020 sezonuna Çanakkale Gençlik Merkezi sahasında yaptığı ilk antrenmanla ‘Merhaba’ dedi. İç transferde; Barış Zorlu, Selim Volkan Özdoğan, Yusuf Turan, Salih Tunahan Dündar, Enes Cengiz, Uğur Kaçar, Merthan Özkan, Okan Kuru ve Kadir Değer ile yeniden sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda kadrosunu güçlü tutmak isteyen Bozcaadaspor dış transferde de atak davrandı. Saray Belediyespor’dan Aygün Tilki ve Ahmet Fırat Ekinci, Geliboluspor’dan Hakan Şişli ve Ahmet Keskin, Çal Belediyespor’dan Halil Aslantaş, Yeni Çanspor’dan Fadıl Karaahmetli, Çanakkalespor’dan Ferhan Taşdelen, Çekmeköy Alemdağ Belediyespor’dan Fırat Akdoğan, Bingöl Karlıovaspor’dan Şahin Demir’le sözleşme yaparak, portföyünü güçlendirdi.
İç ve dış transferlerin yanı sıra alt yapıdan gelecek futbolcular ile kadroyu zenginleştirmeyi hedeflediklerini belirten Antrenör İbrahim Zeki Kutver, zorlu geçecek ligde güçlü kalabilmek için birkaç transfer daha yapmayı düşündüklerini ve bu konuda görüşmelerin devam ettiğini belirtti.  BAL’da sezona iyi hazırlanmış, formda bir kadro ile mücadele etmek isteyen Bozcaadaspor, 22 Ağustos 2019 Perşembe günü Bolu Merkez Termal Motel’de 10 günlük kampa girecek.  Bolu’daki kamp sonrasında 21-22 Eylül’de başlayacak lige kadar Çanakkale’de hazırlıklarını sürdürecek olan Bozcaadaspor yapacağı hazırlık maçları ile yarışa kanalize olacak..
Haber Merkezi
Paylaş