Bozcaadaspor’da transfer atağı

Yeni sezonda yer alacağı Bölgesel Amatör Ligde ses getirmek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız verdiler...

673
Osman Ataol başkanlığındaki Siyah-Beyazlı Kulüp; Yoldaş ve Yasin Mert Egeli’den sonra Ç.Dardanelspor U-18 takımından Caner Bozkurt, Muharrem Altun, Hakan Alpyörük, Adnan Kocadağ ve Kurtuluş Ceylan’ı renklerine bağlayıp, portföyüne gençlik aşısı yaptı.
 
 
 
2012-2013 sezonunda Bigaspor ile birlikte Bölgesel Amatör Ligde Çanakkale futbolunu temsil edecek Bozcaadaspor, kulüp değiştirme dönemini en olumlu şekilde kullanmak üzere, düğmeye bastı. Kadrosunu genç ve dinamik isimlerle güçlendirerek, zenginleştiren Siyah-Beyazlı takım Yoldaş ve Yasin Mert Egeli transferlerine yenilerini ekledi. Önceki sezonlarda Çanakkale Dardanelspor alt yapı takımlarında forma giyen Caner, Muharrem, Hakan, Adnan ve Kurtuluş’u renklerine bağladı.
 
 
Sezon başı çalışmalarını Antrenör Resul Kuzu yönetiminde Bozcaada’da gerçekleştiren Siyah-Beyazlı takım fizik – kondisyon ve dayanıklılık antrenmanları yapıyor. Hazırlık maçları öncesi günde çift idman yaptıklarını ifade eden Antrenör Resul Kuzu “Özel maçlar serisine önümüzdeki hafta içinde Ayvalık takımları ile başlayacağız. Mücadele vereceğimiz Bölgesel Amatör Lig muhtemelen Ekim 2012 ayında başlayacak. Futbol Federasyonu’nun grupları açıklamasını ve rakiplerimizin kimler olacağını bekliyoruz. Ayrıca, BAL’da önümüzdeki sezon uygulanacak statü de son derece önem taşıyor. Ancak, koşullar ne olursa olsun Bozcaadaspor bu kategoride asgariden kalıcı olacaktır. Buna inanarak, çalışmalarımızı yoğun bir tempoda gerçekleştiriyoruz.” dedi. Antrenör Resul Kuzu Bozcaada’da yaptıkları antrenmanlarda ismini vermek istemedikleri Bursa’dan 2, Çanakkale’den 2 futbolcuyu denemeye aldıklarını sözlerine ekledi.
 
Cahit Göveren
Paylaş