havadurum

"Borsamızın kapıları herkese açık"

572
Çanakkale Ticaret Borsası yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, misafirlerini makamında ağırlamaya devam ediyor. ÇOMÜ Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve TOBB Çanakkale Akademik Danışmanı Prof. Dr. Selahattin Kanten, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Yasin Gültekin, ÇOMÜ Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sermet Koyuncu, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Savaş Gürdal, Dr. Öğr. Üyesi Fırat Alatürk ve Dr. Öğr. Üyesi Ayça Aydoğdu Emir ziyarette bulundu. Üniversite yetkilileri, Başkan Deniz`i ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, yeni dönemin tüm Borsa camiasına hayırlı olmasını temenni ettiler. ÇTSO Meclis Üyesi ve Çanakkale 17 Meyvecilik Soğuk Hava Deposu A.Ş. Firma Sahibi Ali Deniz, Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Ünver ve Yapıldak Köyü Muhtarı Günay Sevindik ise gerçekleştirdikleri ziyarette yeni yönetim kurulu başkan ve üyelerine başarılar dilediler. 
 
"ÇOMÜ ile yakın işbirliklerimiz güçlenerek devam edecek"
ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ÇOMÜ yetkilileri tarafından gerçekleşen ziyarete ilişkin, "Üniversitemizin bilimsel çalışmaları, iş dünyasının talepleri ve gereksinimleri ile birleşince, şehrimizin sosyo-ekonomik yapısında muhakkak bir canlanma yaşanacaktır. İnşallah önümüzdeki süreçte birlikte düşünüp, birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek, süreci birlikte kontrol eden bir yönetim perspektifiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni dönemimizde üniversitemiz ile yakın işbirliklerimiz güçlenerek devam edecektir. Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz" sözlerine yer verdi. 
 
"İşbirlikleriyle güzel işler yapacağız"
Başkan Deniz 17 Meyvecilik Soğuk Hava Deposu Firma Sahibi Deniz, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ünver ve Yapıldak Köyü Muhtarı Sevindik`in ziyaretine dair, "Bugün de değerli dostlarımız seçim sonrasında bana ve yönetimime hayırlı olsun temennisinde bulundular. Kendilerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Ticaret Borsası Yöneticileri olarak kapımız herkese açık. İşbirlikleri ve dayanışmayla güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz" ifadelerine yer verdi.
(Atilla Akın)
Paylaş