Boğaz'ın Sultanları harika

725

 Anafartalar Spor Salonu’nda coşup, adeta resital yapan Çanakkale Belediyespor Beşiktaş’a prim tanımadı, rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti. Salonu dolduran Çanakkaleliler, voleybol sporunun doyumsuz keyfini yaşadı. Müsabakayı izleyenler galibiyet sevincine ortak oldu.

 
Beşiktaş maçına Baş Antrenör Üzeyir Özdurak yönetiminde mükemmel hazırlandığı her haliyle belli olan Çanakkale Belediyespor, rakibin ne isminden ne de kendisinden korktu. Üstüne üstüne gidip, uzun süre unutulmayacak muhteşem bir galibiyete imza attı. 
 
Kupa Voley’de olduğu kadar 6-7 Ocak 2018 tarihlerinde başlayacak lig maçları için de umut veren Boğaz’ın Sultanları klasmanda süratle üst sıralara tırmanacağı sinyallerini verdi. Form düzeyi her geçen gün artan Çanakkale Belediyespor böylelikle yoğun çalışmalarının karşılığını almaya başladı.
 
Beşiktaş’ı 3-1 yenerek Kupa Voley’in ilk maçını kazanan Çanakkale Belediyespor, statüsü gereği bu müsabakanın karşılığını 19 Aralık 2017 salı günü saat 14.00’de İstanbul Akatlar Spor Salonu’nda oynayacak.  Boğaz’ın Sultanları ikinci maçta da Beşiktaş’a aynı tarifeyi uygulamak istiyor.
 
Maçın Portföyü
Salon: Anafartalar Spor Salonu
Hakemler: Ebru Ayata, Ali Badem
Çanakkale Belediyespor : From, Şule, İpek, Ayçanaz, Seda, Gözde, Joyce Gomes, Jelena, Elif Uzun, Ceren, Hande, Yasemin, Gamze, Janset Cemre
Beşiktaş : Malgorzata, Zeynep, Ceylan, Rykhliuk, Humay, Pınar, Tuğçe, Olga, Dilara, Marharyta, Simay
Setler: 25-21, 25-20, 23-25, 25-20 - Süre: 111 dakika (27-26-32-26)
Paylaş