havadurum

Boğaz Maratonu iptal!

533

 Açıklama şöyle; “Uluslararası Rotary 2440. Bölge 5. Grup kulüplerinden Çanakkale Rotary Kulübümüzün en önemli Toplum birliği projesi olan ve her yıl 30 Ağustos günü büyük emekler  verilerek yapılan Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışmamız, Çanakkale Rotary Kulübü’nün dönem ve gelecek dönem başkanı ile üyelerinin yarışma tarihinden yaklaşık dokuz ay önce başlattıkları özverili çalışmalarını sonucunda gerçekleşir.

          34. Çanakkale Rotary Kulübü Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışmasını, Türkiye ve tüm dünyada spor, kültür, sanat etkinliklerinde erteleme ve iptaller yaşanmasına neden olan Covid-19 apandemisi nedeniyle bu sene gerçekleştirememenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz..

Bizler her zaman yüzme ekinliği öncesi ve sonrası yüzücülerimiz ile yakından ilgilenmeyi, elimizden geldiğince sohbetler etmeyi kendimize görev edindik. Lakin bu sene etkinliğe katılan yüzücülerimizin, ailelerinin ve yarışma görevlilerinin sağlığı açısından bu durum pek mümkün gözükmemektedir. Bundan dolayı Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması Komitesi olarak bu sene Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışmamızı yapmama kararı aldık.

Bugüne kadar yarışmalarımıza katılarak bize gurur veren değerli yüzücülerimizin almış olduğumuz bu kararı anlayış ile karşılayacağını umuyoruz”

 Haber Merkezi

Paylaş