havadurum

Boğaz maratonu 30 Ağustos’ta

Av. Erdal Gezen başkanlığında olan Çanakkale Rotary Kulübü’nün bu yıl yirmi altıncısını düzenleyeceği uluslar arası düzeydeki Çanakkale Boğazı’nı yüzerek geçme yarışması şimdiden ilgi uyandırmaya başladı...

349
“2 kıta bir yarış” sloganı ile gerçekleşen İstanbul Boğazı’nı yüzerek geçme yarışması tamamlandı. Şimdi sırada Çanakkale Boğazı maratonu var. Çanakkale Rotary Kulübü tarafından Uluslar arası düzeyde gerçekleştirilecek 90 dakika süreli maratona geçen yıl olduğu gibi yine 500 dolayında yerli ve yabancı sporcunun katılması bekleniyor. Tarihi, hukuki, idari ve coğrafi kıymeti dünyaca bilinen Çanakkale bu kez Yüzme Yarışması ile gündeme oturacak. Dev organizasyonun etkinlikleri muhtemelen 29 Ağustos 2012 çarşamba günü başlayacak. Zafer Bayramı’nın kutlanacağı 30 Ağustos 2012 perşembe günü Eceabat’ta start alacak yarış Çimenlik Kalesi’nde sona erecek.
 
 
Rotary Kulübü Başkanı Avukat Erdal Gezen, yarışmanın mükemmel geçmesi için çalışmalara başlandığını ve Çanakkale Boğaz Maratonu’nu ekip anlayışı içinde başarılı bir şekilde organize edeceklerini söyledi.
 
Cahit Göveren
Paylaş