havadurum

Boğaz’ın Kızları Çanakkale’yi gururlandırdı

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde J&M Çanakkale Belediyespor’un Bursa Ayyıldız’ı 76-30 skorla mağlup etti. Boğazın Kızları harika bir başlangıç yaptı.

941

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde J&M Çanakkale Belediyespor, Bursa Ayyıldız’ı 76-30 mağlup ederek sezona harika bir başlangıç yaptı. Boğazın Kızları, Anafartalar Spor Salonu’nda oynanan maçta rakibine şans tanımadı.

Taraftar Desteğiyle Üstün Oyun

J&M Çanakkale Belediyespor, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde Çanakkale’nin tek temsilcisi olarak mücadele ediyor. Yeni sezonun ilk haftasında Bursa temsilcisi Bursa Ayyıldız Spor Kulübü’nü konuk eden Boğazın Kızları, taraftar desteğini de arkasına alarak üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine karşı baskılı ve etkili bir oyun ortaya koyan J&M Çanakkale Belediyespor, ilk çeyreği 21-6, ikinci çeyreği 38-14, üçüncü çeyreği 59-22 ve son çeyreği de 76-30 önde tamamlayarak farklı bir galibiyet elde etti.

İzmir BŞB Spor Kulübü İle Deplasmanda Karşılaşacak

J&M Çanakkale Belediyespor, Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde sezonun ikinci haftasında İzmir BŞB Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Pazar günü İzmir’de oynanacak olan maçta Boğazın Kızları, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. (Damla Yeltekin)

(Esra Güller)

Paylaş