"Bizler vasat sevinci değiliz!"

17 Gençlik Taraftarlar Derneği, Çanakkale Dardanelspor'un, transfer süreci hakkında endişe duyuyor. Başarısızlıklara tahammül edemeyeceklerini söyleyen 17 Gençlik Taraftarlar Derneği, bu sezon şampiyonluk yaşamak istediklerinin üzerinde durdular.

652

 17 Gençlik Taraftarlar Derneği, bu sezonu şampiyon olarak kapatmak istediklerinin altını çizerken pasif kalmayarak şampiyonluk için mücadele etmeyi sürdüreceklerini belirttiler. 17 Gençlik Taraftarlar  Derneği endişe duyduklarını dile getirerek “Geçtiğimiz sezonu başarısız bir konumda noktalamışken , yeni umutlar ve yeni hayaller kurduğumuz sezon başında yapılan transfer harekâtı tarafımızca endişe ile karşılanmıştır” ifadelerine yer verdi.

“Sadece Çanakkale Dardanelspor şampiyon olacak!”

17 Gençlik Taraftarlar Derneği, hedeflerinin sadece şampiyonluk olduğunu ifade etti. 17 Gençlik Taraftarlar Derneği “Çanakkale Dardanelspor `un sadece kendisinin şampiyon olacağı bu ligde artık başarısızlıklara tahammül etmek istemiyoruz!  Bizler vasat sevici değiliz! Çanakkale Dardanelspor `un tüm liglerde hedefi şampiyon’tur, aksi düşünülemez . Yaşanan gelişmeler, aldığımız duyumlar  güzide kulübümüzün tarihine bir ihanet olarak kabul ediyoruz.  Ne bu şehire ne Çanakkale Dardanelspor tarihine ve Dardanel markasına buralarda bulunmak yakışmıyor.  Profesyonel ligleri rüyasında bile göremeyecek takımlar ile kıyas olmamız bizleri yıllardır üzen bir konu. Bir sezonu daha başarısızlık ile noktalamadan Sayın Başkanımız Niyazi Önen ve Yönetim Kurulu’nun vizyonunun ivedilikle üst liglere tırmanma çabasında olması zaruridir” dedi.  

“Başarısızlığa asla tahammül etmeyeceğiz”

Bu süreçten sonra başarısızlığı kabul etmeyeceklerini belirten 17 Gençlik Taraftarlar Derneği,  “Bizler ayrıştırıcı değil birleştirici bir misyon olarak başarısızlığı asla kabul etmiyoruz ! Süper lig ve 1.lig bünyesinde uzun süre bulunmuş kutsal formamız bunları hak etmiyor!  Önümüzdeki günlerde daha somut adımların atılmasını umuyoruz ve sezon sonunu şampiyonluk ile noktalamak istiyoruz. Bizlere vasat futbolcular , vasat vizyonsuz hocalar sevdiremezsiniz , bu kulübün bünyesinde Avrupa`da uzun yıllar forma giymiş çok kıymetli isimler var.  Bizler başarısızlığa asla tahammül etmeyeceğiz ve pasif kalmayacağız! Bizler dün ve bugün olduğu gibi ve yarında olacağı gibi öğrencisinden  işadamına  esnafından Bürokratlarına kadar tüm Çanakkale halkıyla hep birlikteyiz” sözlerini kullandı.

 Esra Güller

Paylaş