havadurum

Bir zafer haftası daha...

3.Lig, 2. Grupta zirve yarışına katılan Ç.Dardanelspor Adıyamanspor deplasmanına gitti. Yarın Atatürk Stadı`nda 15.00’de başlayacak müsabakaya 3 puan hedefiyle çıkacak Kırmızı-Beyazlı takım gözünü liderliğe çevirdi...

471
Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetiminde başarılı sonuçlara imza atıp, beşinci hafta sonunda topladığı 10 puanla Hacettepe ve Aydınspor 1923 takımıyla birlikte zirveye ortak olan Çanakkale Dardanelspor deplasmana çıktı. Zor görünümlü kritik maçların takımı olarak bilinen ve özellikle deplasmanlarda sonuca daha rahat gidebilen Kırmızı-Beyazlılar bu kez Adıyamanspor`a odaklandı. Geçen hafta körfezde Derince Belediyespor`u 3-2 mağlup edip, galibiyetle tanışan ve bu arada motivasyon kazanan Adıyamanspor ev sahibi olmanın avantajı ile mücadele edecek. Buna karşın, takım olma yolunda önemli mesafeler alan ve konsantrasyonu üst düzeyde olan Çanakkale Dardanelspor`un rakibini sahasında mağlup ederek, zirve yarışını sürdürmesi, diğer müsabakalardan gelecek sonuçlara göre de liderliği ele geçirmesi bekleniyor.
 
Maçı Mehmet Karanlık yönetecek
Yarın (pazar) Adıyaman`ın Atatürk Stadı`nda saat 15.00`de başlayacak Adıyamanspor - Çanakkale Dardanelspor maçında Hatay ilinden Ulusal Hakem Mehmet Aydınlık düdük çalacak. Mehmet Aydınlık`ın yarrdımcı hakemliklerinde Kürşat Reyhanlıoğlu ve İrfan Genç görev yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Tuğba Güneş Atay. Karşılaşmanın gözlemcisi Şükrü Okur. Ulusal kokarta sahip Mehmet Aydınlık son olarak 9 Eylül 2012 tarihinde Isparta`da yapılan ve 0-0 sonuçlanan Emrespor - Kocaelispor maçını yönetmişti. Bu arada, Çanakkale klasman hakemleri de yarın 3.lig, 2. grupta Aydın Adnan Menderes Stadı`nda oynanacak Aydınspor 1923 - İskenderunspor 1967 maçına görevlendirildi. Bu karşılaşmada Zafer Koçbay, Mustafa Köseoğlu, Barış Baydemir hakem triosunu oluşturdu. Müsabakanın 4. hakemi yine Çanakkale`den Recep Bakkal.
 
3.Lig, 2.Grupta haftanın hakemleri (14 Ekim 2012 Pazar)
14.00 Menemen Belediyespor - Erzincan Refahiyespor Şeref Taştan
15.00 Sivas Dört Eylül Belediyespor - Derince Belediyespor Murat Türkoğlu
15.00 Batman Petrolspor - Kilimli Belediyespor Nuri Karahançer
15.00 Bursa Nilüferspor - Ümraniyespor Ümit Öztürk
15.00 Silivrispor - Belediye Bingölspor Burak Cem Tahiroğlu
15.00 Adıyamanspor - Dardanelspor Mehmet Karanlık
15.00 Gebzespor - M. Evrensekispor Bahattin Şimşek
15.00 Aydınspor 1923 - İskenderunspor 1967 Zafer Koçbay
15.00 Trabzon Kanuni Futbol Kulübü - Hacettepe Adem Elgörmüş
Paylaş