havadurum

Binance Yeni CEO’su Richard Teng Kimdir? Kripto Dünyasında Neler Değişecek?

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsası, yeni CEO’su olarak Richard Teng’i seçti. Teng, eski bir düzenleyici ve Singapur Binance’in başkanı olarak kripto sektöründe tanınan bir isim. Peki Teng’in Binance’e katılması kripto dünyasında neleri değiştirecek? İşte merak edilen soruların cevapları!

1070

Binance, kripto para borsası olarak sektörde lider konumda bulunuyor. Ancak son dönemde ABD ve diğer ülkelerin düzenleyici baskılarıyla karşı karşıya kalan Binance, kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao’nun yerine yeni bir ismi getirmeye hazırlanıyor. Binance’in yeni CEO’su olarak Richard Teng’in adı öne çıkıyor. Peki Richard Teng kimdir? Binance’e neler katacak? Binance’in yeni CEO’su olması halinde kripto dünyasında neler değişecek? İşte Binance yeni CEO’su Richard Teng hakkında bilmeniz gerekenler!

Richard Teng Kimdir?

Richard Teng, 25 yıldan fazla bir süredir finans sektöründe çalışan deneyimli bir yönetici ve eski bir düzenleyici.

Teng, Ağustos 2021’de Binance’in Singapur şubesinin CEO’su olarak atandı2. Daha önce Abu Dabi Global Piyasa’nın (ADGM) Finansal Hizmetler Düzenleme Kurumu’nun başkanı olarak görev yaptı.

Teng, aynı zamanda Singapur Borsası’nın (SGX) baş düzenleyici görevlisi ve Singapur Para Otoritesi’nin (MAS) 13 yıllık bir çalışanı olarak kariyerine devam etti.

Teng, kripto para sektörüne ilgi duyan ve düzenleyicilerle iş birliği yapmaya açık bir vizyona sahip bir isim olarak tanınıyor.

Binance Yeni CEO’su Olarak Neler Yapacak?

Binance’in yeni CEO’su olarak Teng, ABD dışındaki bölgesel pazarlardan sorumlu olacak. Teng, Binance’in Asya, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki faaliyetlerini yönetecek ve düzenleyicilerle ilişkileri geliştirmeye çalışacak.

Teng, Binance’in geçmişteki hatalarını kabul ettiğini ve yeni bir organizasyon olarak değişime hazır olduğunu söylüyor. Teng, Binance’in 2017 yılında kurulduğunu ve çoğu ülkede henüz kripto para ile ilgili düzenlemeler olmadığını hatırlatıyor.

Teng, Binance’in bir teknoloji şirketi olarak başladığını ve şimdi bir finansal hizmetler sağlayıcısı olarak büyüdüğünü belirtiyor. Teng, Binance’in düzenleyicilerle iş birliği yaparak küresel standartlara uyum sağlamak istediğini vurguluyor.

Kripto Dünyasında Neler Değişecek?

Binance’in yeni CEO’su olarak Teng’in ataması, kripto para sektöründe olumlu bir etki yaratabilir. Teng, düzenleyicilerin güvenini kazanmak ve Binance’in itibarını artırmak için çalışabilir.

Teng, aynı zamanda Binance’in yenilikçi ve lider bir kripto para borsası olarak kalmasını sağlayabilir. Teng, Binance’in kripto para ekosistemine katkıda bulunmak ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için yeni ürünler ve hizmetler sunmaya devam edeceğini söylüyor.

Teng, Binance’in kurucusu ve eski CEO’su Zhao’nun vizyonunu sürdürebilir. Zhao, Binance’in bir sonraki CEO’su olarak Teng’i seçtiğini ve ona tam destek verdiğini açıkladı. Zhao, Teng’in Binance’in misyonunu ve değerlerini paylaştığını ve kripto para sektörünün gelişimine katkıda bulunacağını belirtti.
(Şerife Turhanlı)

Paylaş