Bigaspor Şampiyon!

Çanakkale U-13 yerel futbol ligi merkez sentetik sahada oynanan finalle sona erdi. Lapsekispor`u 3-2 mağlup eden Bigaspor mutlu sona ulaşarak, U-13 kategorisinde İl Birincisi oldu

889
 
 
2014-2015 sezonunda U-13 Ligi İl Birincisi Bigaspor ve İl İkincisi Lapsekispor oldu. Bu 2 takım statü gereği U-13 Türkiye Şampiyonası`nda Çanakkale`yi temsil etme hakkı kazandı. 15 takımın katılımı ve 2 grupta çift devreli lig usulü oynanan müsabakalar ile Mart 2015 ayının son bölümünde başlayan grup karşılaşmaları 14 hafta boyunca zevkle izlendi. Grup maçları sonunda, A Grubunda Dardanelspor ile Hastanebayırıspor ve B Grubunda Bigaspor ile Lapsekispor yarı final müsabakaları oynama hakkı elde etti. Yarı final Müsabakaları sonucunda Lapsekispor ve Bigaspor final vizesi aldı.
 
 
Final maçı Çanakkale 18 Mart Stadı, Sentetik Sahasında oynandı. Rakibi Lapsekispor’u 3-2 mağlup etmeyi başaran Bigaspor U-13 kategorisinde İl Birincisi, Lapsekispor İl İkincisi oldu. Bu 2 takım U- 13 Türkiye Şampiyonası`nda Çanakkale`yi temsil etme hakkı kazandı.
Kaynak; Çanakkale ASKF.
Paylaş