Bigaspor sağlam basıyor!

440

 İlyas Bayram Stadı’nda yapılan sezon açılışında taraftarlarıyla bütünleşen Bigaspor, oynadığı özel maçta Gönen Belediyespor’u Fatih, Gökhan ve Burak Mete’nin ikinci yarıda kaydettiği gollerle dağıttı. Hazırlık maçını Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Il Genel Meclis Uyesi Enver Koç, Gönen Belediye Başkanı ibrahim Palaz, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda spor sever izledi.

 
Bigaspor Yaz Futbol Okulları önceki gün düzenlenen madalya töreni ile son buldu. Bigaspor tesislerinde yapılan etkinliğe Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Kulüp Başkanı Zeki Mutlu, Belediye Meclis Üyeleri ve Yöneticiler katıldı. 250 dolayında çocuk ve genç spora kazandırıldı. 
 
Ziraaat Türkiye Kupası’nda Çanakkale’yi temsil edecek Bigaspor, dev organizasyonun 1. Turunda Yalova ekibi Kadıköyspor ile eşleşti. Manisa’dan Klasman Hakemi Şevket Teker’in yönete-ceği ve tek maç eliminasyon siste-mine göre yapılacak müsabaka 29 Ağustos 2019 Perşembe günü  16,30’da Yalova’nın Atatürk Stadı’nda oynanacak. Tur atlamak isteyen Bigaspor, kupa maçına iddialı şekilde gidecek. (Atilla Akın)
Paylaş