Bigaspor liderliği kaptı

542

 BAL’ın kıdemli takımları arasında yer lan Mustafa Durak başkanlığındaki Lacivert-Beyazlı takım zirveyi ele geçiriirken 6 puan topladı. Kaleesinde hiç gol görmedi. Rakip filelere 4 kez havalandırdı. 11’nci grubun  lideri Bigaspor önümüzdeki pazar günü İstanbul’da kendisi gibi, iddialı ve hedefli Çengelköy ile karşılaşacak. Bu müsabakanın sonucu şimdiden merak edilmeye başlandı. Zorlu puan mücadelesini izlemek üzere çok sayıda Bigaspor taraftarının İstanbul’a gideceği öğrenildi. 

BAL’ın ilk iki haftasında sadece 1 puan alabilen ligin yenisi Biga Adaspor gelecek için hem inançlı hem de başarıda kararlı. Transfer dönemini oldukça iyi değerlendiren Biga Adaspor 2-2’lik  Uzunköprü beraberliğinin anlam kazanması için önümüzdeki pazar günü İlyas Bayram Stadı’nda karşılaşacağı tecrübeli ekip Çorluspor 1947’yi mağlup etmek için mücadele verecek. Taraftarlarının tribün desteğini de yanında bulacak Biga Adaspor’un zor da olsa 3 puana uzanması bekleniyor. 
Profesyonel liglerin tüm kategorilerinde 27 sezon mücadele etmesinin ardından Bölgesel Amatör Lig’e düşen (BAL) Çanakkale Dardanel, bu serüvenine olumlu başlangıç yapamadı. İlk iki haftada İstanbul’da Modafen’e 3-2 ve 18 Mart Stadı’ndaYeşilköy’e 2-0 mağlup olan Kırmızı-Beyazlı takım puansız kaldı. Bu sezon Çanakkale’nin BAL’da 3, önümüzdeki sezon ise 2 takımla temsil edileceği gerçeği Biga takımları gibi Çanakkale Dardanel’i de oldukça zorluyor. Kırmızı-Beyazlı takım pazar günü deplasmanda Tekirdağspor’la karşı karşıya gelecek. 
Yusuf Sonkurt
Paylaş