havadurum

Bigaspor kurumsallaşıyor

M. İrfan Zeren başkanlığındaki Lacivert-Beyazlı kulüp sporun değişik dallarında etkin şekilde faaliyetlerini sürdürmeye başladı...

512
Bigaspor’da teknik heyet
2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde yer alacak İrfan Zeren başkanlığındaki Lacivert-Beyazlı takımda iç ve dış transfer çalışmaları sürürken, kulübün teknik kadrosu da belirlendi.
Buna göre;
A Takımı Antrenörü Mehmet Akgün
A Takımı Yrd.Antrenörü Mesut Demir
Kaleci Antrenörü Orhan Bayram
Alt Yapı Koordinatörü Erdoğan Genç
Alt Yapı Antrenörü Alper Öztürk
Alt Yapı Antrenörü Özden Akman
 
 
2012-2013 sezonunda futbol takımıyla Bölgesel Amatör Ligde mücadele verecek Bigaspor, kadrosunu takviye etme amacıyla iç ve dış transfer çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Futbol takımlarını, inanarak oluşturduğu yeni teknik kadrolarına emanet etti. Yeni sezonda yer alacağı BAL liginde zirve mücadelesi vermek için hazırlıklarını yoğun bir tempoda devam ettiren, bu arada alt yapıya gereken önemi veren Bigaspor, kurumsallaşma yolunda sadece futbol branşı ile sınırlı kalmıyor. Yeni sezonda Türkiye Bayanlar Basketbol Liginde yer almak için girişimlerini sürdürüp, Federasyona müracaat eden Bigaspor, kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Karabiga Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Basketbol Takımını da bünyesine alarak, sponsorluk görevi üstlendi. Spor olgusuna çok yönlü olarak kanalize olan Bigaspor, M.İrfan Zeren başkanlığında çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.
Paylaş