havadurum

Bigaspor, Bayan Basketbol 2. Ligi’nde

Yeni sezonda Bayan Basketbol 2. Ligi’nde mücadele verecek Bigaspor Basketbol Takımı’nda protokol töreni yapıldı...

572
 
Bigaspor kulübü, Bayan Basketbol 2. Ligi`nde mücadele edecek takımın imza törenini Bigaspor Sosyal Tesisleri`nde yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirdi.
 
Bigaspor Bayan Basketbol Takımı antrenörlüğüne getirilen Tamer Yağcı ve takım oyuncularıyla yapılan protokolün ardından Bigaspor Başkanı İrfan Zeren şöyle konuştu: "Bildiğiniz gibi Karabigalı kızlarımız büyük bir başarıya imza attı. İnanılmaz bir başarı öyküsüydü. Bu minik kızlarımızın önüne bir hedef koymalıydık. Bigaspor sosyal sorumlu-luk projesi olarak bunu yapmalıydık. Bundan böyle Bigaspor olarak Bayan Basketbol 2. Ligi`nde mücadele edeceğiz. Çanakkale - Biga- Üniversite ayağı olarak kızlarımızı hazırlayacağız. Maçlarımızı yeni yapılan salonumuzda oynayacağız."
 
Bigaspor Genel Saymanı ve Basketbol Sorumlusu Murat Ulutaş ise "Müthiş bir duygusal an yaşıyoruz. Yıllardan beri hayalini kurduğumuz bir olay gerçekleşiyor. Bigaspor Bayan Basketbol 2. Lig takımı ile birlikte salon basketbolu açısından Biga`nın çağ atlamasına tanık olacağız. Amatör ruh ile bu lige katılacağız" dedi.
 
OLAY SPOR
Paylaş