havadurum

Bigaspor’da futbolcular sıkıntılı

Bigasporlu 20 futbolcu kulüp lokalinde yaptıkları basın açıklamasında, Bigaspor kulüp yöneticilerinin ilgisizliğinden yakındı. Maddi ve manevi destek alamadıklarını ifade etti...

752
Bigasporlu 20 futbolcu Biga 18 Eylül Stadı`nda yapılan antremanın ardından, kulüp lokalinde basın açıklaması yaptı. Takım kaptanı Sedat Tirfilli`nin okuduğu ve 20 futbolcunun da imzaladığı bildirinin ana hatları şöyle;
 
"Sizleri burada toplayarak sıkıntılarımızı paylaşmak istedik. 2012-2013 sezonu başında büyük umutlarla çalışmalara başladık. Futbolcular olarak beklentimiz, iyi takım kurulmasıydı. Biga halkına güzel futbol izlettirmek istiyorduk. Ancak yaşadığımız saha dışı olaylar, bizi zorlamaya başladı ve aşırı derecede etkilendik.
 
Futbol takımlarının başına bazen yanlış antrenörler, yanlış transferler gelebildiği gibi, bazen de yanlış yönetimler gelebilir. Futbolun içinde bunlar vardır."
 
"Bu sezon da Bigasporumuzun başına yeni bir yönetim geldi. İsteyerek, gönüllü olarak geldi yöneticilerimiz, ancak, ne yazık ki beklentilerimiz karşılanmadı. Senenin başından itibaren aksaklıklar gittikçe artarak devam etti ve artık biz bunların dayanılmaz boyutlara ulaştığını gördük.
 
İdarecilerimizin büyük bir çoğunluğu, sezonun başlamasından itibaren, yedi ay geçtiği halde bizleri tanımıyor, tabii ki bizler de onları tanımıyoruz. Yönetici olarak seçildikleri ilk günden beri kulübe gelmeyen idareciler var. Bizler futbolcular olarak yöneticilerimizin maddi-manevi desteğini yeteri kadar alamadığımızı düşünüyoruz. Ayrıca Bigamızın idari amirlerini, işadamlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Futbolcular olarak; şu andaki beklentimiz yönetim bazındaki hataların düzeltilmesi için harekete geçmek zamanı olduğunu beyan ediyoruz. Bizler futbolcular olarak bugüne kadar onlardan daha çok birbirimize sarılıp, daha samimi daha saygılı bir ortam sağlayacak şekilde çalışarak, önümüzdeki kalan maçlarımızı kazanmayı hedefliyoruz. İsimler gelip geçicidir, Bigaspor tek gerçektir.
 
Hem maddi hem manevi olarak beklentilerimizin karşılanmasını bekliyoruz. Kalan 7 maçta Bozcaada’nın önünde ligi bitirmek istiyoruz. Hemen hemen herkesin alacağı var kulüpte. Kulübün daha henüz kapısından içeri girmeyen ağabeylerimiz var."
Paylaş