Bigalılar Derneği toparlanıyor

Çanakkale’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Bigalılar Derneği yeni bir yönetim kuruluyla atağa geçmeye hazırlanıyor.

541
Çanakkale’nin en eski derneklerinden birisi olan Çanakkale Bigalılar Derneği olağan genel kurulu önceki gün gerçekleştirildi. Dernek lokalinde bir araya gelen Bigalılar, yeni yönetim kurulunu seçtiler.
 
İşadamı Fahri Temiz Başkanlığı’nda oluşturulan Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı. Muzaffer Koç, Zeki Çakır, İsmail Doğan, İsmet Koyuncu, Niyazi Özay, Sabri Kurt, Mustafa Uçar, Yücel Cesur ve Kadir Kenar.
 
Genel Kurul sonrası üyelerin huzurunda ilk konuşmasını yapan Başkan Fahri Temiz, belli bir süredir faaliyetlerini askıya alan Derneği hareketli bir hale getireceklerini söyledi. Başkan Temiz; “Bigalılar Derneği üyeleri ve fahri hemşerileriyle en kısa zamanda çok güzel bir gecede bir araya gelecek. Burada her kesin katkısıyla derneğimize yeni bir yol haritası çizeceğiz. Kadınlarımız ve çocuklarımızda derneğimizin aktif üyeleri haline gelecek. Yardımlaşma ve dayanışma adına ne gerekiyorsa yapacağız. Çanakkale’de önemli bir nüfusa sahip olan hemşerilerimiz gelenek görenek ve ileriye dönük gelişimlerini derneğimiz çatısı altında yaşayacaklar” diye konuştu.
Paylaş