havadurum

Bigalı Şef Ufuk Efe'den Çanakkale'yi gururlandıran Zaferi! İstanbul Gastronomi Günleri'nde Ödülleri Topladı!

20. Uluslararası İstanbul Gastronomi Günleri'nde ödülleri Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencileri, büyük bir başarıya imza atarak topladı. Çok sayıda ödülün sahibi olan Bigalı genç şef Ufuk Efe Çanakkale'yi gururlandırdı.

1660

Dünya Aşçılar Birliği tarafından 'Kıtalar Arası' unvanı verilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, 30 farklı ülkeden 78 kategoride bin 500 yarışmacının ve 70 özel jürinin katılımıyla Tuzla Marina'da gerçekleşti. BUÜ Harmancık MYO Aşçılık Programı öğrencileri, aşçılık alanında Bursa'da tek üniversite düzeyinde eğitim veren okul olarak dört farklı kategoride büyük bir başarı elde etti. Bigalı genç şef Ufuk Efe ekip arkadaşı Rıza Babazade ve İlyas Çakır ile birlikte 3 altın madalya ve 1'ncilik kupası kazandı.

En İyi Üniversite Ekip Yarışması: Rıza Babazade, İlyas Çakır ve Ufuk Efe

Rıza Babazade, İlyas Çakır ve Ufuk Efe, 'En İyi Üniversite Ekip' yarışmasında üç altın madalya ve 1.lik Kupası ile göz kamaştıran bir performans sergileyerek birinci oldu.

Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması: Aybüke Bekliyen, Elif Sena Abbak ve İlyas Karadağ

Aynı zamanda üniversite düzeyinde katıldıkları 'Modern Türk Mutfağı Ekip' yarışmasında Aybüke Bekliyen, Elif Sena Abbak ve İlyas Karadağ, üç altın madalya ve 3.lük Kupası ile ödüllendirilerek büyük bir başarı elde ettiler.

Balık Yarışması: Taner Doğan

Taner Doğan ise üniversite düzeyindeki 'Balık' yarışmasında gümüş madalya kazanarak üniversitesini gururlandırdı.

Restoran Tatlı Tabağı Yarışması: Fatma Bayram

Son olarak, üniversite düzeyindeki 'Restoran Tatlı Tabağı' yarışmasında Fatma Bayram bronz madalya alarak üniversitenin başarısına katkıda bulundu.
Ödülleri üniversitesine kazandırmak için büyük emek harcayan Bigalı Ufuk Efe’yi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. (Damla Yeltekin)

Paylaş