havadurum

Biga Kaymakamı Dolu Basın Mensuplarıyla Buluştu

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Biga’da faaliyet gösteren basın mensuplarına kahvaltı verdi. Dolu, basın mensuplarının gününü kutlayarak, halkla kamu kurumları arasında bilgi akışını sağladıkları için teşekkür etti.

583

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Biga’da basılı ve dijital ortamda yayın yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda basın mensuplarına karanfil takdim eden Dolu, gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirtti.

Dolu, “Basın mensupları, halkın haber alma hakkını sağlamak, kamuoyunu bilgilendirmek, kamu kurumları ile halk arasında köprü vazifesi görmek gibi çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Basın mensupları da Kaymakam Dolu’ya nazik daveti ve ilgisi için teşekkür ederek, Biga’da yaptıkları haberlerde kendilerine her zaman destek olduğunu ifade ettiler. Kahvaltı, basın mensupları ile Kaymakam Dolu arasında sohbet edilmesiyle sona erdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş