havadurum

Biga Fenerbahçeliler Derneği çocukları sevindirdi...

“23 Nisan Çocuk Şenliği” kapsamında, Biga Fenerbahçeliler Derneği`nce bu yıl dokuzuncusu düzenlenen etkinlikte çocuklara bisiklet, tekerlekli sandalye ve taraftar kartı hediye edildi.

486
Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şadan Doğan, dernek binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada ilçede el ele verilerek güzel işlere imza atıldığını belirtti ve "Amacımız, Biga`yı dünyaya tanıtmak. Bugüne kadar bine yakın bisiklet dağıtan derneğimiz, bu yıl da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ilköğretim okulu 1. sınıf öğrencilerine 100 adet bisiklet hediye ederek, onları sevindirdi. Ayrıca, 100 çocuğumuza da Fenerbahçe taraftar kartı ve 15 tekerlekli sandalye hediye ettik" dedi. 
 
Biga Kaymakamı Fatih Genel, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Karacabey Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakan Vapur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Avlanır`ın da katıldığı törende çocuklar bisikletlerine kavuşmanın sevincini yaşadı. Törende daha sonra, çocuklara 100 bisiklet, 15 tekerlekli sandalye, 100 çocuk taraftar kartı dağıtılarak pilav ve ayran ikram edildi.
Paylaş