havadurum

Biga'da Kitap Festivali'nin 6. Gününde İlgi Devam Ediyor

Biga Belediyesi'nin düzenlediği Kitap Festivali, Adem Turan, Fazıl Say, ve Ali Barutçu'nun etkileyici söyleşileriyle zenginleşti. Yüksek katılımla gerçekleşen bu etkinlik, Biga halkının ilgi odağı oldu.

792

Çanakkale'nin Biga ilçesinde düzenlenen Kitap Festivali'nin 6. günü, edebiyatseverleri bir araya getirerek kültür ve sanat dolu anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Biga Belediyesi'nin organize ettiği etkinlik, Adem Turan, Fazıl Say, ve Ali Barutçu'nun keyifli söyleşileriyle renklenirken, Bigalılar bu değerli yazarların yazdıkları kitaplar ve gerçekleştirdikleri araştırmalar hakkında merak ettikleri soruları sorma ve imza alma fırsatı buldular.

Festival kapsamında gerçekleşen söyleşiler, katılımcıların ilgi ve heyecanını canlı tutarken, yazarlar da kendilerine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladılar. Kitap severler, yazarların imza gününde ise hem anılarını tazeledi hem de kendi kütüphanelerine özel bir değer kattılar. Biga Kitap Festivali, bu akşam saat 20.00'de gerçekleşecek Mehmet Akif Ersoy söyleşisiyle devam edecek. Kültür ve edebiyatın buluştuğu bu etkinlik, bölgedeki kitapseverleri bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

(İHA)

Paylaş