Beşiktaş'ta ayrılık mı yaşanacak!

375
Rıza Çalımbay`a yapılan teklifi art arda gelen 2 Şampiyonluktan sonra öğrenen Sergen Yalçın rahatsız olurken, yönetimle teknik ekibin arasının açılmasına neden oldu. Çebi yönetiminin tesislere de sık sık gelmesinden rahatsız olan Sergen Yalçın`ın ayrılmayı düşündüğü kulislerde konuşuluyor. Şampiyonluk kutlamasında teknik ekibin mutsuz görüntüleri de iddiaları güçlendirdi. Siyah-Beyazlılar`da peş peşe gelen kupalar, kaosun dışarıya yansımasına engel oldu ama çatlak çok büyük. Ahmet Nur Çebi yönetimi ve Sergen Yalçın`la ekibinin bir süredir arası bozuk. Sezona kötü başlayan Beşiktaş`ta yönetim, Sergen Yalçın`ın durumunu masaya yatırdı ve Rıza Çalımbay`a teklif götürdü. Bu gelişme üzerine gerilim rüzgarı esmeye başladı.
 
Sosyal Medya`dan paylaştı
Kupa seremonisi öncesinde futbolcular ve aileleri saha içindeki tribünde yerlerini aldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler de, kupa törenini saha içinde bekledi. Beşiktaş`ın başında Teknik Direktör olarak ilk şampiyonluğuna ulaşan Sergen Yalçın ve teknik ekibinin kutlama alanına bir hayli uzak kalması herkesi şaşırttı. Siyah Beyazlılarda kaleci antrenörü Levent Açıl o görüntüyü daha sonra sosyal medya hesabından paylaşarak, gönderme yaptı.

Ayrılmayı düşünüyor
Sergen Yalçın, Türkiye Kupası`ndaki zaferin ardından mukavele uzatma konusuna kaçamak cevap vermişti. Taraftarlar ve camia Yalçın`ın devam etmesini istiyor. Çebi yönetimi de hoca ile devam etme arzusunda, ama bu zoraki bir istek. Çifte kupa, Beşiktaş`taki savaşın soğuk şekilde ilerlemesini sağlıyor. Önümüzdeki günlerde Sergen Yalçın`la mukavele uzatılma ihtimali de kuvvetli, ancak gerilim nasıl çözüme kavuşur, o konu meçhul...
(haberler.com) 
 
Paylaş