havadurum

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler!

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında kritik bir derbi maçı oynanacak. Peki, Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları ve muhtemel 11’ler!

1025

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında kritik bir derbi maçı oynanacak. Siyah-beyazlılar, zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor. Karadeniz ekibi ise kötü gidişata son vermek için galibiyet arıyor. Peki, Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları ve muhtemel 11’ler!

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Trabzonspor maçı bugün, 4 Şubat 2024 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Türpaş Stadyumu’nda oynanacak maç beIN Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi Arda Kardeşler olacak. Yardımcılıklarını Çağlar Uyarcan ve Süleyman Özay yapacak.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş’ta 6 futbolcu, Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Sakat olan Vincent Aboubakar, Cenk Tosun, Salih Uçan, Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic, maçın kadrosunda yer alamayacak. Afrika Uluslar Kupası’nda ülkesinin milli takımı mücadele eden Demokratik Kongolu futbolcu Arthur Masuaku da Trabzonspor karşılaşmasında sahada olamayacak.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i şöyle:

Mert, Svensson, Necip Uysal, Omar Colley, Zainutdinov, Demir Ege Tıknaz, Amartey, Rashica, Gedson, Semih Kılıçsoy ve Muleka

Trabzonspor’da ise 5 eksik bulunuyor. Afrika Uluslar Kupası’nda forma giyen Pepe ve Onuachu’nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Orsic, Hüseyin Türkmen ve Benkovic de Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

Trabzonspor’un muhtemel 11’i ise şöyle:

Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswill, Eren, Berat Özdemir, Mendy, Visca, Bardhi, Trezeguet ve Enis Destan

İkili rekabette Kartal önde

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan 137 resmi maçın 54’ünü Beşiktaş, 48’ini Trabzonspor kazandı. 35 maç ise berabere bitti. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor 3-0 kazanmıştı. Beşiktaş, 2016’dan bu yana Trabzonspor’a karşı deplasmanda hiç yenilmedi. Bu süreçte 4 beraberlik ve 2 galibiyet elde etti. Trabzonspor ise Abdullah Avcı’nın 2. döneminde dış sahadaki 8 lig maçının sadece 1’ini kaybetti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş