Beşiktaş nazara geldi!

410
Bu sonucun ardından Siyah-Beyazlı takım, son 7 maçta toplam 9 puan yitirdi. Dişli rakip D.G. Sivasspor`un ligdeki yenilmezlik serisi 13 maça çıktı. Beşiktaş haftayı 72 puanla, Demir Grup Sivasspor ise 52 puanla tamamladı. Siyah-Beyazlı ekip ligin 37. haftasında H.K. Kayserispor`u konuk edecek. D.G. Sivasspor ise Y. Denizlispor`un konuğu olacak. Beşiktaş`ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, ligdeki son MKE Ankaragücü maçının 11`ine göre kadrosunda 1`i zorunlu, 3 değişiklik yaptı. Yalçın, Sivasspor karşısında savunmanın solunda Rıdvan Yılmaz`ın yerine N`Sakala, orta sahada sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup yerine Dorukhan Toköz, hücumda ise N`Koudou`nun yerine Aboubakar`a formayı verdi. Abouubakar sakatlanınca oyuuna devam edemedi. Skorer oyuncunun sezonu kapattığı ifade ediliyor. 
(Yusuf Sonkurt)

Ne dediler?

Spor Yazarları`nın Siyah-Beyazlı ekibin bu maçtaki performansına ait yorumları şöyle; 
 
Ömer Üründül - Sabah
Beşiktaş`ta işler hiç iyi gitmiyor. Herşeye rağmen 1 puan altın...Sergen Yalçın`a bir eleştirim var. Fizik açıdan çok dirençli ve formda bir takımla zorluk derecesi yüksek bir maça çıkıyorsun. Hazır olmayan Aboubakar`ı sonraki maçları düşünüp, risk etmemen gerekirdi.

Cem Dizdar - Fanatik
Takımı şampiyonluğa gidiyor. Aboubakar`ın bir sonraki maçta olup olmayacağı belirsiz. Wellinton`un hareketine faul çalınıyor ama o yerine geçeceğine parmağını sallayıp duruyor. `Sarı kart` ve bir sonraki maçta yok! Oldu mu şimdi? 

Attila Gökçe - Milliyet
Beşiktaş çok yorgun. Oyunun beyni sayılan Atiba ve takım arkadaşlarının çoğu sıkışık maç haftalarında tükenmiş durumdalar. Böyle bakınca Beşiktaş için 1 puan yine de iyi görünüyor? Kredileri devam ediyor. 

Mehmet Demirkol - Fanatik
Sergen Yalçın, 1 puanı cebinde tuttu ve Rıza Çalımbay`ın beklediği ekstra riskleri almadan oyunu tuttu. Aboubakar`ın devrede çıkışı sonrası bu savunma karşısında driplingli oyuncular dışında bir çaresi yoktu. Çalımbay`ın attığı kördüğümünü açamadılar. 1 puan bu zor deplasman için kötü değil. 
(Haber Merkezi)
Paylaş