havadurum

Beşiktaş Konya'da yıkıldı!

615

Güntekin Onay  Hürriyet
Beşiktaş ilk yarı tek bir etkili atak yapamadığı gibi ancak amatör bir takımın yiyeceği bir golü de kalesinde gördü. İkinci yarıda Aboubakar ile hücumda biraz hareketlenen siyah beyazlılar orta alan paylaşımında da sorunlar yaşadı. Mensah`ın oyun bilgisi eksik. 6 numara pozisyonunda tek oynayan Dorukhan, Atiba`yı fazlasıyla aradı. Siyah beyazlılar, oyun disiplininden de uzaklaşınca Konyaspor farka koştu. Beşiktaş`ta anlamadığım bir şey daha var. Larin`in çok ağır bir oyuncu olduğunu, teknik kalitesinin yetersiz olduğunu futbol takımını yönetenler göremiyor mu? 

Ali Ece | Fanatik
En son 50`li yaşlardaki Veteranların halı saha maçında böyle bir kornerden gol görmüştüm: Yaş icabı ileri ve geri fazla koşamayan veteranlar, korneri savunmaya yetişememişti! Lakin o Veteranlar bile ilk 45`te bu kadar top kaybı yapmamışlardı! Hangi yaş grubunda olursa olsun futbolda geriden top çıkarma özelliği olmayan stoperler ile kısa pasla çıkmaya çalışmak, bir takımın taktiksel açıdan intihar etmesidir. "Doğru oyun" ile "büyük oyun" arasındaki en büyük fark budur: "Büyük oyun" kurabilmek için geride Marcelo, Adriano gibi büyük oyuncuların olması gerekir! 
Bilal Meşe | Milliyet
Yuhh ki, yuhh arkadaş! Amatör takım böyle gol yemez, ayıptır! Konyaspor`un adam adama oyunu ve de baskısı nedeniyle Kartal, savunmadan çıkmakta güçlük çekti, ilk yarı boyuncu Ersin`e dönmek zorunda kaldılar! Hadi Vida efendi geri pas mı verdi, şut mu attı belli değil! Peki kardeşim, rakip korner kullanıyor, savunmacılar yürüyerek geri geliyor! Ne oldu, Ömer Ali topu çabuk kullandı, Shengelia boş durumda kafayla topu ağlara gönderdi! Üstelik 5`e 2`siniz, o golü izleyin, belki yüzünüz biraz kızarır! Artı koca Kartal, bu yarıyı rakip kaleye bir şut atamadan tamamladı, buna ne dersiniz?
(Haber Merkezi)

 

Paylaş