havadurum

Beşiktaş - İstanbulspor Maçı Ne Zaman? Süper Lig’de Şampiyonluk Yolunda Kritik Mücadele!

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in istifası ve yönetimin kongre kararı alması sonrası zorlu bir sınav verecek. Sarı-siyahlılar ise bu sezonki ilk galibiyetini arıyor. Peki, Beşiktaş - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar…

1178

Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor’u konuk ediyor. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in istifasının ardından Burak Yılmaz yönetiminde sahaya çıkacak. Peki, Beşiktaş - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşma ile ilgili tüm detaylar…

Beşiktaş - İstanbulspor Maçının Tarihi ve Saati

Beşiktaş - İstanbulspor maçı 8 Ekim 2023 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak. Mücadele, Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Beşiktaş - İstanbulspor Maçının Yayın Kanalı

Beşiktaş - İstanbulspor maçı beIN Sports 1’de canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımını Sporx.com’dan takip edebilirsiniz.

Beşiktaş - İstanbulspor Maçının Muhtemel 11’leri

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in istifası sonrası takımın başına yardımcı antrenör Burak Yılmaz geçti. Siyah-beyazlılarda Gedson Fernandes, Mert Günok ve Arthur Masuaku’nun sakatlıkları bulunuyor. Beşiktaş’ın muhtemel 11’i şöyle:

Ersin, Rosier, Bailly, Colley, Onur, Ghezzal, Salih, Amir, Chamberlain, Rebic, Aboubakar.

İstanbulspor’da ise sakatlıkları bulunan Alassane Ndao ve Coly Racine Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. İstanbulspor’un muhtemel 11’i şöyle:

Jensen, Mehmet, Duhaney, Okan, Ali, Muammer, Loshaj, İbrahim, Mendy, Emir, Ethemi.

Beşiktaş - İstanbulspor Maçının Önemi

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig’de beklentilerin altında bir performans sergiledi. Siyah-beyazlılar, 7 haftada sadece 2 galibiyet alabildi ve 9 puanla 10. sırada yer aldı. Avrupa Konferans Ligi’nde de hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, Lugano’ya son dakikalarda yediği gollerle 3-2 mağlup oldu. Bu sonuçların ardından Şenol Güneş istifa etti ve yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. Beşiktaş’ta futbolcular bir reaksiyon vermek adına İstanbulspor maçına odaklandı. Siyah-beyazlılar, milli araya galibiyetle girmek istiyor.

İstanbulspor ise Süper Lig’e kötü bir başlangıç yaptı. Sarı-siyahlılar, 7 haftada henüz galibiyet yüzü görmedi ve sadece 2 puan toplayabildi. İstanbulspor, son 4 maçını da kaybetti ve ligin dibine demir attı. Sarı-siyahlılar da Beşiktaş’ın bu durumundan faydalanarak ilk zaferini yaşamayı umuyor.

(Haber Merkezi)

Paylaş