Beşiktaş’ın gecesi görkemliydi

Dr. Azem Ülkü başkanlığındaki Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği’nin Balıkçı 286’da düzenlediği sezon kapanış yemeği muhteşem geçti...

651
 
 
Her sezon başı ve sonu geleneksel hale getirilen Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği gecesi bu yıl da hafızalarda iz bırakarak, tamamlandı.
 
Geceye; Dernek Şube başkanı Dr. Azem Ülkü ve yönetimi, Siyah-Beyazlı camianın önde gelen isimlerinden Levent Erdoğan, Seyit Ateş, Levent Çifter, Erdem Ulus, Beşiktaş marşlarının bestecisi Birol Can, yarınların büyük yıldızı olacak genç futbolculardan Muhammet Demirci ile Atınç Nukan ve Beşiktaş’a gönül veren Çanakkaleliler katıldı. Gecede takdimleri Çiğdem Aydoğdu ve Hasan Sami Er yaptı. Ebru Tokgöz güzel fizik ve sesi ile geceye renk kattı.
 
Organizasyonun ilk konuşmasını yapan Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Dr. Azem Ülkü, seçimli ilk olağan genel kurulda başkanlığı bırakacağını, ancak yönetim kadrolarında görev alabileceğini söyledi.
 
Levent Erdoğan yaptığı konuşmada “Beşiktaş’ın da katkılarıyla temeli atılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı hepimize kutlu olsun. Kulübümüzde çok zor şartlar altında görev aldık. Ama, ‘Devir Beşiktaşlılık devri’ dedik. Bu sorumluluğun altına girdik. Artık, Portekiz çetesinin taşıdığı takım olmayacağız. Adı büyük, kendisi küçük futbolculardan kurtulacağız. Muhammetlerle, Atınçlarla, Beşiktaş’ın çocuğu olan gençlerle yolumuza devam edeceğiz.” dedi.
 
Seyit Ateş ise “Herkes Quaresma’yı  beklerken, ben sizlere, bu geceye Beşiktaş’ın gelecekteki yıldızları Muhammet ile Atınç’ı getirdim. Onlarla gurur duyuyoruz” diye konuştu. Beşiktaşlıların Balıkçı 286’daki sezon kapanış gecesi, çalınan Beşiktaş marşlarıyla ve coşku içinde tamamlandı.
 
 
 
Paylaş