havadurum

Belediyede yemin töreni

ÖSYM Başkanlığı tarafından KPSS sonuçlarına göre Gelibolu Belediyesi’nde görevlendirilmesi yapılan ve aday memurluklarını başarıyla tamamlayan yedi personel düzenlenen törenle yemin ederek asil memur oldu.

1184
 
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçlarına göre 2012/2 yerleştirme döneminde Gelibolu Belediyesi’ne ataması yapılan ve aday memurluklarını başarıyla tamamlayan yedi personel yemin ederek asil memur oldu. Temel ve hazırlayıcı eğitim ve staj sürelerini tamamlayarak asaleten devlet memurluğuna atanmaya hak kazanan memurlar için belediye encümen salonunda gerçekleştirilen törende, yedi personel Türk bayrağı üzerine el koyarak yemin etti ve asaleten memurluk görevine başladılar.
Yemin töreni sonrası asil memurluğa atanan personeli makamında kabul eden Belediye Başkanı Mustafa Özacar; “Bu yemin töreninden sonra çok kutsal bir göreve asaleten başlamış bulunmaktasınız. Çalışma hayatınız hep başarılarla dolu olsun. Memurluk görevinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Yemin töreni ile asaleten devlet memurluğuna atanmaya hak kazanan personelin isimleri şu şekilde: “Fikret Kadem, Emrah Tunç, Gülçin Atik, Meltem Demircan, Vedat Can Tarıncı, Samet Ayık ve Koray Aygün.”
Paylaş