Belediye’den bir tesis daha

Spor’da her geçen gün ivme kazanan Çanakkale pırıl pırıl bir spor salonuna kavuşuyor...

577
Kent düzeyinde önemli bir eksikliği giderecek Belediye Spor Merkezi’ndeki Spor Salonu yeni sezondan itibaren hizmet vermeye başlayacak...
 
 
Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan yapım çalışması iki yıl önce başlayan Spor Salonu’nun 2012-2013 sezonuna yetiştirilece-ğini söyledi. Salonu’nun müteahhit firmadan teslim alındığını ifade eden Başkan Güneşhan “Antrenman amaçlı olarak kullanılacak salonda iç tefrişat çalışmaları sürüyor. Bu eksikliği de kısa sürede tamamlayıp, tesisi Çanakkale’nin hizmetine sunacağız. Kulübümüzün alt yapı takımları salon çalışmalarını şimdiden yeni salonumuzda yapmaya başladılar. Çanakkale Belediyesi Spor Kompleksimizin içinde yer alan Tenis Kortları’nın da yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor” dedi.
 
Tesisin bitirilmesinde önderlik yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkür eden Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan “Belediye Başkanımız sayın Ülgür Gökhan Çanakkale sporuna pek çok spor tesisinin kazandırılmasında etkili oldu. Çanakkale’de faaliyetlerini sürdüren Amatör Spor Kulüplerimiz de bu katkıdan faydalandılar. Sporu seven ve sporcu dostu olan Başkanımızın tesis seferberliğine destekleri nedeniyle kendisine müteşekkiriz. Aynı zamanda spor salonumuzun bitirilmesi için kulübümüze sponsorluk yapan İçdaş’a teşekkürler ediyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
 
Paylaş