havadurum

Bayramiç MYO’da mezuniyet coşkusu

Bayramiç Meslek Yüksekokulu 2011-2012 eğitim-öğretim yılında 17. mezunlarını uğurladı.

716
 
Öğrenciler okulun konferans salonu ve bahçesinde gerçekleştirilen törenle mezun olmanın sevincini aileleriyle paylaştı. Arkadaşları adına konuşma yapan Pazarlama Programı mezunu Dilan Besili yaptığı konuşmada; “Bugün hepimiz bir yandan mezun olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz, bir yandan da birbirimizden ayrılıyor olmanın hüznü içerisindeyiz” dedi.
 
Bayramiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Karabayır ise; “Hayatta hiçbir zorluk karşısında özgüven duygunuzu kaybetmeyin, önemli olan zoru başarmak” diye konuştu. Bayramiç Kaymakamı Osman Yenidoğan ise hayatından kesitler sunarak mezunların kendi potansiyellerinin farkında olmaları gerektiğini söyledi.
 
Mezuniyet töreni meslek yüksekokulu birincisinin mezuniyet kütüğüne plaket çakması ile devam etti. Onur belgesi almaya hak kazanan mezunlara belgeleri Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer tarafından takdim edildi.
 
Yüksekokul Gıda İşleme Bölümü mezunu Ali Cevat Çiftçi’nin seslendirdiği müzik dinletisinin renk kattığı törene, Kaymakam Osman Yenidoğan, Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Müdürü Yrd. Doç. Dr. Lütfi Atay, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yavaş, Ezine MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Palaz, AKP İlçe Başkanı Saadettin Arslan, CHP İlçe Başkanı Nejdet Varol, MHP İlçe Başkanı Ali İhsan İşçen ve diğer ilçe protokolünün yanı sıra öğrenci velileri katıldı. Diğer öğrencilerin de belgelerini almalarının ardından keplerin havaya atılmasıyla tören son buldu.
 
 
Paylaş