Bayramiç gülmekten kırıldı...

Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen 19. İda (Kazdağları) Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosunun sahnelediği “Öldüm Öldüm Dirildim” oyunu Bayramiçlileri gülmekten kırdı geçirdi.

571
19. İda (Kazdağları) Kültür ve Sanat Etkinlikleri usta tiyatrocu Abdullah Şahin ve ekibini ağırladı. Belediye yanında yaklaşık 1000 kişinin katıldığı tiyatro oyunu beğeniyle izlendi.
 
Tiyatro oyununda Abdullah Şahin’in yanısıra usta tiyatrocular İlhan Daner ve Ali Yaylı’da sahne aldı. Ünlü müzisyen Reyhan Karaca, tanınmış manken İpek Tanrıyar, Dizi oyuncusu Merve Sevi ve Emin Özbey’de oyunda sahne aldı. İzleyicilerin sık sık dahil edildiği oyun, kısa skeçleriyle Bayramiçlileri mest etti. Oyunda sosyete olmak, yaşlılara saygı, evlilik programları, televizyonların öteki yüzü ele alınarak ince mesajlar verildi.
 
Oyunun sonunda Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer bir konuşma yaparak sanatçılara teşekkür etti. Çevre ve kazdağları mesajlı konuşmasının ardından sanatçılara teşekkür eden Başkan Tunçer festivallerinin çok yoğun programlarla devam ettiğini belirtti.
 
Paylaş