havadurum

Basketbol hakemleri başarılı

Basketbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu hakemlerinin yeni sezon klasmanlarını açıkladı. Çanakkaleli hakemler büyük aşama gösterdi...

356
Beko Basketbol Ligi, Kadınlar Birinci Ligi, Erkekler ve Kadınlar İkinci Ligi ile birlikte Erkekler Bölgesel Liginde 2012-2013 sezonunda görev yapacak klasman hakemleri belli oldu. Yeni sezonda A Klasmanı hakem sayısı 40 olarak belirlenirken, B Klasmanında 72, C Klasmanında ise 164 hakem düdük çalacak.
Çanakkale Basketbol hakemlerinden 2 hakem bir üst klasmana terfi etti. Çanakkale Basketbol’da bir kez daha aşama kaydetti.
 
Çanakaleli B Klasman Hakemi Ayşe Nur Yazıcıoğlu 2011-2012 sezonunu başarılı geçirerek, A Klasmanına yükseldi. Bundan sonra BEKO Basketbol Liginde görev yapacak.
 
C Klasman hakemliği için iki defa denenmeye giden İl Hakemi Burak Yılmaz başarılı olarak C Klasman hakemi oldu.Türkiye`nin en genç Klasman hakemi ünvanını aldı.
 
B Klasman hakemi H.Mirhan Ataşer ve C Klasman Hakemi Melih Yanardağ konumlarını korudular. C Klasman Hakemi Gökhan Savaş ise yaştan İl hakemliğine dönüş yaptı.
 
Çanakkale klasman hakem listesi
A Klasmanı: Ayşe Nur Yazıcıoğlu
B Klasmanı: Mirhan Ataşer
C Klasmanı: Melih Yanardağ - Burak Yılmaz
Paylaş