Başkan Gökhan çalışmaları inceledi

Kent genelinde sürdürülen çalışmaları düzenli olarak yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, son teknik inceleme gezisini gerçekleştirdi.

742
 
Beraberindeki teknik heyet ile birlikte kent merkezindeki çalışmaları inceleyen Başkan Gökhan`ın ilk durağı Esenler Mahallesi oldu. Esenler Mahallesi`nde teknik altyapısı tamamlanan ve üst yapı çalışmaları devam eden Yüzbaşı Kemal Sokak`ta yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Gökhan, ekiplerden de bilgi aldı.Başkan Gökhan ayrıca, Ahmet Piriştina Caddesi`ndeki üst yapı çalışmalarını da inceledi.
Esenler Mahallesi`nde son olarak Orhan Uğur Caddesi`ni de gezen Başkan Gökhan, üstyapı çalışmaları kapsamında orta refüjde oluşturulan, kentli tarafından spor amaçlı yoğun olarak kullanılan ve büyük beğeni toplayan spor alanını da inceledi. Kent genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında İsmetpaşa Mahallesi`nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi ve Kamyon Garajı`nın bulunduğu alanda yürütülen altyapı çalışmalarını da inceleyen Başkan Gökhan, Onurcan Sokak`ta başlatılan altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
Paylaş