Başkan Barış; “Sevgi ve hoşgörünün zirveye çıktığı günler”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Ragıp Barış, yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak tüm vatandaşların bayramını kutladı.

641

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Ragıp Barış, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Barış, bayramların toplumsal dayanışmayı güçlendiren özel günler olduğunu vurgulayarak, vatandaşların birlik ve beraberlik içinde bayram sevincini yaşadığını belirtti.

“Bayramlar, kardeşlik ve dayanışma günleridir”

Bayramların, insanlar arasında sevgi, saygı ve hoşgörüyü artırdığına dikkat çeken Barış, şu ifadeleri kullandı; "Halkımız, her bayram olduğu gibi bu bayramda da yardımlaşma, dayanışma ve paylaşım ruhunu en güzel şekilde yaşamaktadır. Bayramlar, toplumun ortak duygularda buluştuğu, herkesin kucaklaştığı ve manevi değerlerin en yoğun hissedildiği günlerdir. Küslüklerin son bulduğu, birlik ve beraberliğin daha da pekiştiği bu anlamlı günlerde, Ramazan Bayramı'nın hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu mübarek günlerde iyiliğe yönelmeli, paylaşımın ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlamalıyız. Tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

AK Parti bayramlaşma programı açıklandı

Öte yandan, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek bayramlaşma programının detayları belli oldu. Bayramın birinci günü, 30 Mart 2025 tarihinde, Kordon'daki öğretmenevinde gerçekleştirilecek bayramlaşma programına tüm vatandaşlar davet etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş