havadurum

Başkan Adayı Kunt'tan STK ziyaretleri

Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, şehirde aktif olarak faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu.

944

Kunt; Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi ziyaretine ilişkin, “Bugün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesini ziyaret ettim. Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri olan Kıbrıs gazilerimizi dinledim. Şehrimizi, geleceğimizi onların tecrübeleri ile planlayacağız. Bundan sonra kendilerini asla yalnız hissetmeyecekler söz veriyorum." dedi.

Türkiye Görme Engelliler Çanakkale Şubesi paylaşımına, "STK ziyaretlerim kapsamında Türkiye Görme Engelliler Çanakkale Şubesini ziyaret ettim. Öncelikle sıcak karşılama için şube başkanı Av. Zeki Tezel beye ve yönetimine minnettarım. Ziyaretimde görme engelli bireylerimizin sorunlarını ve görüşlerini dinledim. Tüm şehri eşit, erişilebilir, engelsiz kılıncaya dek, mücadeleye devam edeceğiz. Hep birlikte kucaklayıcı ve eşit fırsatlar için çabalayacağız. Daha erişilebilir şehir için size söz veriyorum!" notunu düştü.

Çanakkale Kent Konseyi’ni ziyaret eden Kunt, "Ziyaretlerim sırasında Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Ali Aydın Çalıdağ ve yönetimi ile anlamlı fikir alışverişinde bulunduk. İlerici ve kapsayıcı bir belediye için vizyonumuzu ifade etmekten mutluluk duydum. Çanakkale'nin geleceğini hak ettiği gibi şekillendirelim!" ifadelerini kullandı.

Türkiye Anneler Derneği Çanakkale Şubesi için ise, "Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi'ni ziyaret ederek şube başkanı Belgin Akpınar ve kıymetli yönetimi ile tanıştım. Çalışmalarını dinleme fırsatı buldum. Şehrimizi, geleceğimizi onların tecrübeleri ile planlayacağız." şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Paylaş