Barbarosspor Şampiyon

Sezon başından buyana rakiplerini birer birer elimine eden Yeşil-Beyazlı Kulüp U-19 kategorisinde mutlu sona ulaştı...

510
Hayati Gürses başkanlığında, yönetici Erdal Erol idaresinde, Antrenör Mustafa Kındam’ın teknik sorumluluğunda ipi göğüsleyen Barbarosspor bu sezon rakipleri arasında fark yarattı...
 
 
Çanakkale yerel futbol ligleri kapsamında oynanan, büyükler kategorisini de bünyesinde toplayan       U-19’lar ligi Barbarosspor’un İl Birinciliği ile sona erdi. Uzun ve zorlu bir sezonu Ayvacık ilçesinin sentetik çimle kaplı sahasında oynadığı yarı final ve final maçlarıyla tamamlayan Barbarosspor, gösterdiği yüksek performansla U-19’larda Şampiyon ünvanı ile taçlandı.
 
Yarı finalde Biga Adaspor’u uzatma dakikalarının ardından seri penaltı vuruşlarıyla 8-6 mağlup eden Barbarosspor finalde bir başka Biga ekibi Bigaspor’un rakibi oldu. Müsabaka müthiş bir çekişme içinde geçti. Barbarosspor 4 farklı skorla geriye düştü. Ancak yılmadı. Günün başarılı ismi Özcan Yeşil-Beyazlı takım adına Bigaspor filelerini tam 4 kez havalandırdı. Heyecan fırtınası şeklinde oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğü çalındığında skorbortta Barbarosbspor 6-4 galip yazıyordu.
 
Her kategoride iddialı iki Biga takımını eleyerek başarılı Antrenör Mustafa Kındam yönetiminde mutlu sona ulaşan Barbarosspor U-19 takımı Çanakale’yi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Gazetemiz Olay; Hayati Gürses başkanlığında, çalışkan yönetici Erdal Erol yönetiminde ve Teknik Sorumlu Mustafa Kındam idaresindeki Yeşil-Beyazlı takımı kutlar, başarılarının devamını diler.
 
Paylaş