Barbarosspor’da özkaynak; Futbol Okulu

Koordinatör Antrenör Abdullah Sula yönetiminde çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlı Kulübün Futbol Okulu, yeni yıldız adayları yetiştirmek için yoğun bir çabanın içine girdi...

610
 
 
 
Amatör bazda olmasına karşın; yetiştirip, ihraç ettiği pek çok sayıda futbolcu ile öne çıkan Hayati Gürses başkanlığındaki Barbarosspor alt yapı çalışmalarını artan bir hızla sürdürüyor. Koordinatör Antrenör Abdullah Sula, Antrenörler Mehmet Pehlivan ve Savaş Çetin yönetiminde 1999 – 2005 yılları arasında doğan çocukları bünyesine alarak nazari ve tatbiki çalışmalarını devam ettiren Barbarosspor Futbol Okulu, 12 Haziran’da başlayan eğitim sürecini 11 Eylül 2012 tarihinde tamamlayacak.
 
80 futbolcu adayını eğiterek, futbolun temel esaslarını öğreten okulda haftanın cumartesi – pazar hariç 5 günü ders yapılıyor. Yeşil-Beyazlı Kulübün Futbol Okulu, salı ve perşembe günleri Arena Halı Sahasında, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri de 18 Mart Sentetik Sahasında 17.00 ile 20.00 saatleri arasında çalışmalarını ciddiyet ve disiplin içinde sürdürüyor.
 
Kulübün Koordinatör Antrenörü Abdullah Sula yıldız adayı futbolcular kazanmak için yoğun bir program sergilediklerini belirterek “Kulüp potansiyelimizi yükseltmek istiyoruz. Hedefimiz Çanakkale ve Türk sporuna yeni değerler armağan etmek. Başkanımız Hayati Gürses,Yöneticimiz Servet Önder ile diğerlerinin destek ve katkılarıyla yolumuza devam ediyoruz” dedi.
 
Olay Spor
 
 
 
 
Paylaş