Barbaros Mahallesi’nde tüp paniği...

Çanakkale`de bir evin mutfağındaki tüp patladı.

531
Edinilen bilgiye göre, Tuncay Güngör`ün Barbaros Mahallesi Şehit Gürol Caddesi`ndeki bir apartmanın 5. katında bulunan evindeki mutfak tüpü, büyük bir gürültüyle patladı. Ölen ya da yaralananın olmadığı patlamada çıkan yangını vatandaşlar söndürdü.
 
Patlamayı duyan apartmanın alt katındaki mobilya dükkanının sahibi Rıfat Coşkun, iş yerinden aldığı yangın söndürme tüpüyle, çıkan yangına müdahale etti. Coşkun, evde bulunan Güngör, eşi ve çocuğunun dışarıya çıkmasını da sağladı. İhbarın ardından bölgeye gelen itfaiye ekipleri evde soğutma çalışması yaptı. Güvenlik güçleri ise evde maddi hasara yol açan patlamayla ilgili inceleme başlattı.
 
Coşkun, patlamayı duyduktan sonra söz konusu daireye yöneldiğini belirterek, ``İtfaiyeyi beklemeden yangına müdahale ettim. İçerdekiler panik halindeydi. Sonra onları dışarıya çıkarttım`` dedi. Patlamanın olduğu dairenin alt katında yaşayan Sevim Demiral ise patlama nedeniyle korktuğunu, dışarıya çıkamadığını ve yardım etmesi için oğlunu aradığını ifade etti.
Paylaş