havadurum

Balıkesir’de Akrabalar Arasında Alacak Kavgası: 1 Ağır Yaralı

Edremit’te alacak yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan kişi ağır yaralandı. Şüphelilerden biri belediye meclis üyesi çıktı.

931

Edremit’te alacak kavgası sonucu bir kişi ağır yaralandı. Olayda pompalı tüfek kullanan şüpheli ile birlikte iki kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan birinin belediye meclis üyesi olduğu ortaya çıktı.

Kavga Nasıl Çıktı?

Edremit’in Sarıkız Mahallesi’nde 16 Ekim 2023 tarihinde akrabalar arasında alacak yüzünden kavga çıktı. Daha önce de bu sebeple tartışan M.G, İ.G, Ş.K. ile F.G, Çamlıyol Caddesi’nde karşılaştı. Tartışma büyüyünce Ş.K, aracından aldığı pompalı tüfekle F.G’ye ateş etti.

Yaralının Durumu Nedir?

Vücuduna saçma isabet eden F.G, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunan F.G, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. F.G’nin kalp ve damar cerrahisi bölümünde tedavisi sürerken, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Şüpheliler Tutuklandı

Olaydan sonra kaçan Ş.K’nın pompalı tüfeği denize attığı iddia edildi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı çalışma başlatarak Ş.K, İ.G. ve Edremit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi M.G’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak Burhaniye T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.(AA)

Paylaş