Bakan Kasapoğlu uyardı

452
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Giresun Valisi Enver Ünlü, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Giresun heyetiyle bir araya gelerek, kente yapılacak yatırımlarla ilgili protokol imza törenine katıldı. 
 
Bakan Kasapoğlu törende yaptığı açıklamada son günlerde statlara gereken bakımın yapılmadığının gözlendiğini, ilgili denetim ve yaptırımlar için harekete geçtiklerini kaydetti.
 
Statların devlet tarafından en güzel şekilde yapılmasına karşın bir konunun altını çizmek istediğini belirten Bakan Kasapoğlu, "Bu statlar devletimiz tarafından en güzel şekliyle inşa ediliyor ve sonraki süreçte de kulüplere, ilgili yerel yönetimlere teslim ediliyor. Bu manada da özellikle son günlerde bazı tahsislerimizde maalesef statların zeminleriyle ilgili gereken özenin gösterilmediğini görüyoruz" dedi.
Bakımsız saha zeminlerinin sporcular için risk teşkil ettiğini kaydeden Bakan Kasapoğlu, "Zeminlerin aynı zamanda seyir zevki açısından da önemli, bir takım maalesef dezavantajları da söz konusu. En hassas olduğumuz konu da sporcularımızın sağlığı. Zeminlerin iyi bakım görmesi gerekiyor, bu anlamda tahsisi olan kurumların çok ama çok hassas olmaları, gereken özeni, gereken bakımı, tamiri anında göstermelerini bu vesileyle hatırlatmak istiyorum" diye konuştu.
(GSİM)
Paylaş