havadurum

Bakan Duyurdu! Emekliler İçin Bayram İkramiyesi Artacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca emekliyi ilgilendiren bayram ikramiyesi konusunda açıklamalarda bulundu.

998

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca emekliyi ilgilendiren bayram ikramiyesi konusunda açıklamalarda bulundu. Işıkhan, NTV yayınında yaptığı açıklamada, emeklilerin endişe etmemesi gerektiğini belirterek, Cumhurbaşkanı ve hükümetin emeklilerin yanında olduğunu vurguladı.

Gerekli Değerlendirmeler Yapılacak

Bakan Işıkhan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı ile bir araya gelerek konuyu değerlendireceklerini ifade etti. Emeklilerin beklentilerini dikkate alacaklarını belirten Işıkhan, Cumhurbaşkanının talimatları doğrultusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Emeklilerin Yanında Olunacak

Bakan Işıkhan, emeklilerin huzurlu olması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanının ve hükümetin emeklilerin refahı için çalıştığını vurgulayan Işıkhan, bayram ikramiyesi konusunda da gereken adımların atılacağını belirtti.

Milyonlarca Emeklinin Beklentisi

Milyonlarca emekli, bayram ikramiyesinin artırılıp artırılmayacağı konusunda merakla bekliyor. Bakan Işıkhan'ın açıklamaları, emekliler arasındaki beklentileri bir nebze olsun giderdi. Konunun yakından takip edilerek emeklilerin hak ettikleri ikramiyeye kavuşmaları bekleniyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş