havadurum

Bahar Dizisindeki Umay Kimdir? Genç Yetenek Alisa Sezen Sever

Alisa Sezen Sever, “Bahar” dizisinde lise öğrencisi Umay Yavuzoğlu’nu canlandırarak, genç yaşta gösterdiği üstün performansla Türk dizi sektöründe adından söz ettiriyor. Tiyatroya olan tutkusu ve ailesinin beklentileri arasında sıkışan Umay karakteri, izleyicilere hem duygusal hem de ilham verici bir hikaye sunuyor.

1988

Show TV’nin sevilen dizisi "Bahar"ın oyuncu kadrosunda yer alan ve izleyicilerin merakını uyandıran Umay karakteri, genç ve başarılı oyuncu Alisa Sezen Sever tarafından canlandırılıyor. Peki, Alisa Sezen Sever kimdir ve Umay karakteri dizide nasıl bir yolculuk izliyor?

Kimdir Bu Umay?

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” adlı dizide Umay karakteri, tiyatroya olan tutkusu ve babasının mesleği doktorluk arasında sıkışan bir genç olarak karşımıza çıkıyor. Alisa Sezen Sever’in hayat verdiği bu karakter, sanat ve bilim arasında kalmış, kendi geleceğini şekillendirmeye çalışan bir figür olarak dikkat çekiyor.

Alisa Sezen Sever: Genç Bir Yıldızın Portresi

2006 İstanbul doğumlu olan Alisa Sezen Sever, genç yaşına rağmen pek çok reklam filminde ve başarılı yapımlarda rol alarak dikkatleri üzerine çekmiş bir isim. “Muhteşem Yüzyıl”, “Fatih Harbiye”, “Güllerin Savaşı” gibi dizilerdeki performanslarıyla tanınan Sever, son olarak “Evli ve Öfkeli”, “Sahipli”, “Keşke Hiç Büyümesek”, “Tozkoparan İskender” gibi projelerde izleyici karşısına çıktı.

Umay’ın Dizideki Yeri

Umay, “Bahar” dizisinde, babası tarafından doktor olması beklenen ancak resme olan ilgisi ve Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okuma isteği ile kendi yolunu çizmeye çalışan bir karakter. Babasından gizli katıldığı resim yarışmasında birincilik ödülünü kazanarak, kendi tutkusunu ve yeteneğini kanıtlıyor.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş