havadurum

Babası başını yaktı!

1462
Beşiktaş maçının tartışılan hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, babası Levent Numanoğlu`nun derbiden bir gün önce "Ben Beşiktaşlıyım, Tugay küçükken Galatasaray`ı tutuyordu" yönündeki açıklamasından çok etkilendi. Bu açıklamanın gölgesinde derbiye çıkan genç hakem, birbirinden hatalı kararlara imza attı. MHK`nın da baba Levent Numanoğlu`nun açıklamalarından rahatsız olduğu belirtildi. Öte yandan, Merkez Hakem Kurulu`nun derbi performansından memnun olmadığı Numanoğlu`nu bir süre dinlendireceği öğrenildi.

Tugay Kaan Numanoğlu kimdir?
1986 yılında Ankara`da dünyaya gelen Tugay Kaan Numanoğlu, 20 yaşından bu yana hakemlik yapıyor.
 
Eski futbolculardan Levent Numanoğlu`nun en büyük çocuğu olan Tugay Kaan Numanoğlu, spora babasının teşviklerinin ardından Yalova`da amatör futbol oynayarak start verdi. Daha sonra hakem olmayı tercih eden Numanoğlu, 2006 senesinden bu yana çeşitli klasmanlarda hakemlik yaptı.
 
2020-21 sezonunda Süper Lig`de orta hakem, VAR hakemi ve 4. hakem olarak başarılı maçlar çıkaran genç hakem, Medipol Başakşehir-Galatasaray maçında 4. hakem olarak görev yaptı. Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasında da yine 4. hakem olarak görev aldı.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş