havadurum

Ayvacık’ta Trafik Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Ayvacık Kaymakamlığı, ilçede trafik sorunlarını çözmek için önemli kararlar aldı. Park yasağı, hız kesici ve D4 yetki belgesi izinleri konularında alınan kararlar, ilçe halkının yol emniyetini artıracak.

816

Ayvacık’ta trafik akışının daha düzenli ve güvenli olması için alınacak tedbirler, İlçe Trafik Komisyonu Toplantısı’nda görüşüldü. Toplantı, Ayvacık Kaymakamı Salih Sak başkanlığında Kaymakamlık Makamında gerçekleştirildi.

Park Yasağı, Hız Kesici ve D4 Yetki Belgesi Kararları Alındı

Toplantıda yapılan istişarelerin ardından, ilçede trafik akışının daha düzenli ve güvenli olması için alınacak önlemler belirlendi. Buna göre, bazı cadde ve sokaklarda park yasağı uygulanacak, hız sınırını aşan sürücülerin önüne geçmek için hız kesici yerleştirilecek ve D4 yetki belgesi olan araçların ilçede faaliyet göstermesine izin verilecek.

Toplantıya Kimler Katıldı?

Toplantı, Ayvacık Kaymakamı Salih Sak başkanlığında Kaymakamlık Makamında gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Aslantaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Koç, Küçükkuyu Belediye Başkan V.Seher Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fahriye Okyay ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Solak katıldı.

Toplantıda Neler Konuşuldu?

Toplantı sonunda, alınan kararların ilçe halkının yararına olacağı ve trafik sorunlarının azalacağı ifade edildi. Toplantıya katılanlar, trafik kurallarına uyma konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş