havadurum

Ayvacık ligde tutunmak istiyor

1-1’lik skorla tamamlanan Ayvacık Belediyespor- Tarımspor maçında Sağlık Görevlisinin bulunmaması tepkilere yol açtı...

679
Çanakkale Birinci Amatör ligin kritik maçı Ayvacık’ta Ayvacık Belediyespor’la Tarımspor arasında oynandı. Taraflar  1-1’lik sonuçla 1’er puan aldı. Antrenörlerin ve oyuncuların kazanma hırsları sahaya olumlu yansırken, sahada sağlık görevlisinin bulunmaması taraftarın, oyuncuların ve kulüp yöneticilerinin tepkileriyle karşılandı.
 
Güneşli havada yapılan karşılaşmaya Ayvacıklı sporseverlerin ilgisi büyüktü. Yenilenerek spora ve sporcuya armağan edilen şehir stadyumunda iki ekip de üst düzey bir mücadele sergiledi. Yüksek tempolu bir karşılaşma oynandı. Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Ayvacık ekibinin mücadelesi izleyenlerden alkış aldı. İlk golü konuk Tarımspor attı.  Ev sahibi takım 1-1’lik eşitliği ikinci yarıda sağladı.
 
Müsabakadan sonra açıklamada bulunan Ayvacık Bld.spor Genel Kaptanı Murat Cahit Uysal “Kötü bir dönem geçiriyoruz. Önümüzdeki sezon için yönetim kadromuzu güçlendirdik. Gerekli çalışmalara başladık. Bu yılki kötü gidişatımıza ‘dur’ demek için takviyeler yapacağız. Bu sezon hedefimiz, küme de kalarak önümüzdeki yıl şampiyon olmak” dedi.
 
Ayvacık Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Değirmenci ise “Takımımız günden güne iyi bir grafik çiziyor.  Gelecek sezonda kulübümüze sponsor olmak isteyen kişilerle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konuda açıklamalarımızı ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağız.  Maddi kaynaklarımızın da güçlenmesiyle takıma yeni takviyelerle gelecek. Yeni sezon bizim için şampiyonluk yılı olacak.” diye konuştu.
Paylaş