Ayşenur Yazıcıoğlu

2013-2014 sezonunda Beko Basketbol Liginde 41 hakem görev yapacak. Elit hakemlerden biri de Çanakkaleli Ayşenur Yazıcıoğlu. Gazetemiz Olay, A klasmanının genç hakemine başarılar diler.

1328
Beko Basketbol Liginde geçen sezon 40 olan A klasman hakem sayısı yeni sezonda 41`e çıkarıldı. Bu sezon 2 hakem B klasmanına inerken, 3 yeni hakem A klasmanına alındı. Geçen sezon A klasmanında olan Bursa bölgesinden Ahmet Sırtmaç ve İstanbul bölgesinden Önder Yılmaz, yeni sezonda B klasmanında görev alacak. Ankara bölgesinden Mehmet Şahin, İzmir`den Dağder Dağlı ve Kırklareli`nden İbrahim Altıntaş 2013-2014 sezonunda A klasmanına yükseldi.
 
3 kadın hakem görev yapacak
Beko Basketbol Ligi`nde yeni sezonda da 3 kadın hakem görev yapacak. Antalya bölgesinden Özlem Yalman`ın yanı sıra geçen sezon ilk kez Beko Basketbol Ligi`nde görev yapan Adana bölgesinden Funda Teoman ile Çanakkale bölgesinden Ayşenur Yazıcıoğlu da yeni sezonda yine A klasmanı hakemi listesinde yer aldı.
 
En fazla hakem İstanbul bölgesinden
Beko Basketbol Ligi`nde yeni sezonda da en fazla İstanbul bölgesinden hakemler yer alacak. Geçen sezon 14 olan İstanbul bölgesi hakem sayısı, yeni sezonda 15`e yükseldi. İstanbul bölgesini 9 hakemle Ankara bölgesi takip ederken, İzmir`den 3, Antalya, Bursa, Mersin veSamsun`dan ikişer, Adana, Çanakkale, Elazığ, Isparta, Kırklareli ve Manisa`dan birer hakem ligde düdük çalacak.
Paylaş