havadurum

Aydoğan Market hizmete girdi...

Perakende sektöründe emin adımlarla ilerleyen Aydoğan Gıda, marketler zincirine bir halka daha ekledi.

1224
 
 
 
Aydoğan Gıda, Barbaros Mahallesi’ndeki mağaza yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Aydoğan Market Troya Şubesi yoğun ilgi gösterilen bir programla kapılarını müşterilerine açtı. Şirket yöneticileri Feyzullah Aydoğan, Emin Aydoğan ve Şirket Müdürü Halil Aydoğan kısa bir sürede mağazayı halkın hizmetine sokmanın ve perakende sektöründe hep kalite hep ucuz sloganı ile hizmetlerine devam edip istihdam sağlamanın onurunu yaşadı.
 
Okunan duaların ardından Aydoğan Market Troya Şubesi’nin açılışı “hayırlı olsun” dilekleri ile yapılırken, açılış kurdelesini Aydoğan ailesinin büyüğü Hacı Feyzullah Aydoğan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu, 23. dönem Milletvekili Müjdat Kuşku ile birlikte kesti. Kurdelenin kesilmesi ile mağazanın kapıları alışverişlere açıldı.
 
Açılışa en erken gelenlerden Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, yatırımdan dolayı Aydoğan Market yöneticilerini tebrik etti ve alışveriş yaptı. Aydoğan marketin açılışını yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yerel markaların perakende sektöründeki atılımlarını takdirle izlediğini ve bu girişimlerin Çanakkale halkına ciddi avantajlar sağladığını belirterek, yerel marketlerin zincirleşmesi ile ulusal büyük marketler ile ürün çeşitliliği, kalite ve ucuzluk anlamında daha iyi koşullar sağlıyor olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.
 
Gökhan; “Çanakkalelilerin parasının Çanakkale’de kalması önemlidir” dedi. Çanakkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu da, yerel marketlerin gün geçtikçe güçleniyor olmasının sevindirici olduğunu ifade ederek Aydoğan Gıda’nın bu sektörde yatırım yaparak aynı zamanda istihdama da ciddi katkılar sağlamasının memnuniyet verici olduğunu da dile getirdi.
 
Açılış kurdelasının kesilmesi ile birlikte vatandaşlar uygun fiyatlı ürünlerden satın alabilmek için mağazaya hücum ederken, çeşitli üretici firmaları da açılışa özel konuklara ürünlerini ikram etti. Çanakkale’ye üçüncü mağazalarını kazandıran Aydoğan Gıda ailesi de konuklarına pilav ikramında bulundu.
 
Açılışa Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Gülpınar Belediye Başkanı Recep Şahin, AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu, 23. Dönem Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku, AKP Kadın Kolları İl Başkanı Jüleide İskenderoğlu, Gençlik Kolları İl Başkanı Orçun Oktay, Çanakkale Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sezen, Çanakkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 
Paylaş