Aydoğan Beyaz Çarşı’ya uğramadan beyaz eşya almayın

Çanakkale’de beyaz eşya sektörünün lider ismi Aydoğan Beyaz Çarşı, barındırdığı birbirinden değerli markalar, özel kampanyalar ile Çanakkale halkının büyük ilgisini görüyor. Siz de Aynalı Çeşme Sokak`ta bulunan Aydoğan Beyaz Çarşı`ya uğramadan beyaz eşya almayın.

3021
 
Çanakkale`de her geçen yıl gelişen beyaz eşya sektörünün lider ismi Aydoğan Beyaz Çarşı, müşteri memnuyeti ilkesi ile hizmet vermeye devam ediyor. 35 yıl önce kurulan Aydoğan Şirketler grubunun beyaz eşya sektöründeki kolu olan Aydoğan Beyaz Çarşı`ya uğramadan beyaz eşya için karar vermeyin. Aynalı Çeşme Sokak Numara 22`de bulunan Aydoğan Beyaz Çarşı barındırdığı birbirinden değerli dünya markaları ile siz değerli Çanakkale halkına hizmet veriyor.
 
“En iyisini yapmaya devam edeceğiz”
Aydoğan Beyaz Çarşı mağaza müdürü Feyzullah Aydoğan, Aydoğan İnş. Tic. San. Ltd. Şti. Tarafından kurulan Aydoğan Beyaz Çarşı`nın Çanakkale halkına kaliteli hizmet verme amacı taşıdığını ve bunu da başarıyla yerine getirdiğini ifade etti. 35 yılllık ticaret geçmişi olan Aydoğan Grup`un sadece beyaz eşya değil, inşaat, otomotiv, akaryakıt sektörlerinde de memleketi olan Çanakkale`ye hizmet ettiğini hatırlatan Aydoğan; “Aydoğan Şirketler Gurubu bölgede satış ve satış sonrası hizmetle başarısını kanıtlamıştır. Bosch, Samsung, LG, Franke, Sharp, Silverline, Simfer, Fakir gibi dünya markaları ile çalışmaktayız. Çanakkale merkezde iki, lapseki de bir şubemiz bulunmaktadır. Halkımza ilk günden itibaren en iyi hizmeti vermekteyiz. Bundan sonra da en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 
“Müşterilerimiz bizim için özeldir”
Beyaz eşya sektörünün durumunu konuştuğumuz Aydoğan Beyaz Çarşı mağazası satış temsilcisi Mehmet Onur Saltan, sektörün durumunun iyi olduğunu bildirdi. Kış ayları olmasına rağmen şirket olarak iyi bir süreç geçirdiklerini bildiren Saltan; “Bahar aylarında nişan, düğün ve sıcaklıkların artması ile klima sezonunda işlerimizin daha da artacağını biliyoruz. Yılın 12 ayında bizim işlerimiz iyi. 35 yıllık geçmişimiz var. Sattığımız ürünlerin bayilikleri bizde. Çanakkale`nin ilk Bosch bayisi biziz. Sektördeki başarımız da satış sonrası hizmette önemli. Müşteri portföyümüz hizmetten memnun. Markalardan, satış sonrası destekten, vade seçenekelrinden memnunlar. O nedenle şu anki piyasa durumumuz iyi” dedi. Saltan şunları söyledi; “Kampanyalarımız tüketiciye yönelik çalışmalarımız var. Tüketicilere yönelik beyaz çarşı ailesi olarak kampanyalarımız var. Vade seçenekleri ekstra indirimlerimiz var. Müşterilerimiz bizim için özeldir. Onlara sattığımız ürünlerde fiyat ve hediyeler olarak kampanyalarımız var. En büyük metrajlı mağaza en fazla ürünümüzün olduğu mağazamız var. 250 m2 sadece ankastre ürünlerin yer aldığı bölümümüz var. Müşteri ya ürün yenilemek yada yenisini almak için geliyor. Bütün indirimli modellerden de müşterilerimiz faydalanıyor. Müşteriyi genelde kampanyalar cezbediyor. Özellikle son çıkan tasarruflu beyaz eşya ürünleri büyük ilgi görüyor. Türkiye`de elektirk tüketiminin pahalı olması nedeniyle bu ürünlere olan ilgi de artıyor. Son zamanlarda beyaz eşyayı yenileme amaçlarından biri de bu. Yeni çıkan tasarruflu modeller büyük ilgi görüyor. Yeni ürünlerde zaman, su, elektirik tasarrufu olması büyük ilgi çekiyor. Müşterimiz genelde yeni ürün almak için geliyor.”
 
“Her yıl büyüyoruz”
Sektörde her geçen yıl daha da geliştiklerini bildiren Saltan; “Her geçen yıla göre büyüme mutlaka var. Müşterimiz daha seçiçi oluyor. Artık ihtiyaca göre ürün alıyorlar. Tüketici ihtiyacını belirleyip geliyor. Neye ihtiyacı varsa ona göre ürün alıyor. Düğün zamanı çeyiz paketi alır. Yazın klima dönemidir. Klima satışları artar. Baharda mutfak yenilenir. Dönemsel tercihler olur. Genelde tek ürün alırlar ve bunu da ihtiyaca göre belirlerler” dedi.
Paylaş